Recept na vepřovou panenku: Panenka na rozmarýnu

Napsal Řeznictví Antonín Matek
Panenka na rozmarýnu

Vepřovou panenku vcelku osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Na troše oleje ji opečeme ze všech stran, aby se zatáhla. 
Troubu rozpálíme na 170 °C a panenku obalíme v rozmarýnu a necháme na 15 minut péci.
Pánvi, ve které jsme panenku opékali ze všech stran, využijeme k přípravě jednoduché šťávy.
Přidáme 200 ml kuřecího vývaru, přivedeme k varu a dochutíme solí. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši. Výsledek vidíte na fotografii.

Maso na víkend až k Vám domů

Napsal Řeznictví Antonín Matek

Nestíháte nakupovat oblíbené maso a uzeniny? Nevadí. Nyní pro Vás máme rozvážku masa a uzenin až k vám domů. Pohodlně si objednejte na našem eshopu a my Vám dovezeme objednávku nad 600 Kč zdarma přímo před Váš dům nebo do zaměstnání. Stačí se u nás na e-shopu zaregistrovat a můžete začít nakupovat. 

Zavážíme zejména obce a města: Kostelec nad Labem, Neratovice, Brandýs nad Labem, Stará Boleslav, Libiš, Tuhaň, Všetaty, Odolena Voda, Líbeznice, Zdiby, Bašť, Liblice, Konětopy, Káraný, Čelákovice, Chabry, Satalice, Ďáblice, Zeleneč, Jirny a ostatní obce ve zvýrazněné oblasti, kterou zobrazíte zde